Cal Monegal Comerç minorista Olius Lleida

A l’explotació familiar de Cal Monegal ens dediquem a la ramaderia bovina extensiva des dels anys 70, vivint com a arrendataris a la casa “Cal Monegal” d’Olius. Més endavant, a l’any 2001, vam reconvertir l’explotació en ecològica per ser una alternativa més conseqüent amb el respecte per l’entorn que ens envolta i del qual ens vivim; per la millor qualitat de vida pels animals que això comporta i pels bons resultats que es donen en la carn obtinguda, que és més nutritiva, sana i, com vam poder comprovar després d’escollir aquesta nova opció, més saborosa.
La manera de produir ha canviat en molts aspectes i els controls són molt més costosos, però creiem que ha valgut la pena i tant la nostra salut com el nostre paladar ens ho agraeixen. Al principi vam començar a vendre la carn llogant una sala d’especejament a Solsona on desfèiem i tallàvem la carn i preparàvem “lots” (repartint tota una vedella en parts iguals i així cada lot té la part proporcional de cada peça de la vedella, tot tallat i etiquetat a punt per posar al congelador). Cada vegada tenia més sortida la carn i vam decidir fer una botiga amb obrador on podríem desenvolupar aquesta activitat pel nostre compte i seguir creixent.

L'any 2009 vam enllestir la botiga on podem seguir venent els lots, però també podem vendre la vedella al detall així com també podem vendre altres tipus de carn i productes alimentaris. Vam buscar altres productors per poder oferir porc, xai i pollastre ecològic, sempre adquirim la carn als mateixos productors, el més proper possibles i certificats per el CCPAE, així aconseguim la carn de plena confiança.
L'especejat i elaborat de la carn el fem tot nosaltres mateixos, aconseguint així uns preus assequibles i també poder oferir al client la carn preparada al gust. Oferim la carn a particulars i també a altres botigues.

També disposem d’altres productes alimentaris com sucs, conserves, llegums, fruita, verdura, ous, llet, etc. Fem repartiment a domicili a tot Catalunya.

Cal Monegal
Plaça de l'Olivera, 5 A1 urb. El Pi de Sant Just
25286 Olius (Lleida)

de dimarts a dissabte:
matí: de 9:00h - 14:00h
tarda: de 17:00h - 20:30h
diumenges:
matí: de 9:00h - 14:00h
dilluns i festius tancat.

Mapa