SAT EL MARGE Alimentació i begudes Miralcamp Lleida

SAT EL MARGE es fundà l'any 1988 per un equip de persones amb lligams familiars després de més de 20 anys d'experiència al sector de la fruita.

És una empresa familiar dedicada al cultiu, producció, conservació i comercialització de fruita fresca en una de les seves vessants, i en un altra, dedicat a la producció artesanal de conserves de la seva pròpia fruita. (Melmelades y almívars)

SAT EL MARGE disposa de plantacions pròpies de gran varietat de fruites, començant la collita el mes de maig amb la cirera i finalitzant-la el mes d'octubre amb la poma més tardana. Les nostres plantacions es van adaptant contínuament tant a, noves tecnologies de cultiu i producció, como a noves varietats, per a satisfer les preferències del consumidor.

Disposa també d'una central frigorífica per a la conservació, manipulació y distribució de la fruita situada estratègicament al costat d'una de les seves finques. Aquestes particularitats afavoreixen el condicionat de les fruites en el mínim període de temps possible garantint així la màxima qualitat dels mateixos.

A la nostra central també es on s'elaboren les melmelades i almívars amb la fruita recent arribada del camp, manipulada de forma totalment manual i en petites quantitats per a assegurar que el procés sigui artesanal.

SAT EL MARGE
Anselm Clavé,13
25242 Miralcamp (Lleida)


9 a 13
15 a 19

Mapa