LICORS PORTET 1883 Alimentació i begudes La Pobla de Segur Lleida

Fàbrica de licors fundada l’any 1883, que elabora licors tradicionals del Pirineu de manera artesanal. El producte més reconegut és la Ratafia dels Raiers, elaborada amb nous verdes i plantes aromàtiques.

Amb motiu de la celebració dels 125 anys de l’empresa és va produir i embotellar una ratafia commemorativa que va guanyar la Medalla d’Or al Concurs Internacional de Brusel•les 2011 de vins i espirituosos.

A més de la Ratafia dels Raiers, elaborem la Ratafia dels Raiers Reserva, amb la fórmula de la que va obtenir la Medalla d’Or a Brusel•les, la Ratafia Portet G.Reserva 1883 i la Ratafia de Nous i Pomes .

Els altres licors lligats a la tradició són: el licor de Cassís o groselles negres, el de Fruits del Bosc, el de Granhons o aranyons, l’Aiguardent Flor de Nhèu a l’aroma de ceps, el Licor de Taronja envellit i el de Regalèssia.

També elaborem licors per encàrrec amb receptes i fórmules pactades amb els nostres clients i oferim la possibilitat de visitar la nostra fàbrica centenària amb cita prèvia.

Els nostres licors els podeu trobar a la major part d’establiments de les comarques del Pirineu Occidental i a les botigues especialitzades de la resta de Catalunya. També per Internet en pàgines web que ofereixen productes del territori.

LICORS PORTET 1883
Av. Sant Miquel del Pui, 4
25500 La Pobla de Segur (Lleida)


De dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 20
Dissabte de 10 a 13

Mapa