DE DEUS - CASA TORRES Alimentació i begudes L’Albi Lleida


Casa Torres és una petita empresa familiar situada al poblet de l'Albi, a la província de Lleida i al bressol de l'oliva arbequina, nascuda a la comarca de les Garrigues.

La nostra família va començar conreant olives arbequines per al consum familiar, ja que sempre vàrem ser amants de la qualitat i sabor de l'oli de l'oliva arbequina.

Va ser a l'any 2001, quan la nostra zona geogràfica va patir una gran nevada persistent diversos dies i va acabar matant milers d'oliveres. És llavors quan la família es va plantejar canviar de cultiu donat el desastre que vàrem haver de suportar, però una vegada mes i sent fidels a la nostra filosofia i a la nostra terra, vàrem replantar els nostres camps amb oliveres noves, i vàrem començar a basar la nostra agricultura en la vessant ecològica donat el canviant pensament de la societat pel respecte pel medi ambient i la cultura mediterrània com a filosofia de vida. Actualment són 100 Ha les que conreem per a poder satisfer les necessitats dels nostres clients, 100 Ha d'orgull i satisfacció any rere any.

És avui, que apostem una mica més pels nostres productes i fem un pas més seguint l'esforç de les nostres generacions, apostant per la comercialització sota la marca "De Deus" i compartint els nostres productes amb tots vostès, incorporant diferents formats perquè s'ajustin a les seves necessitats

DE DEUS - CASA TORRES
C/ Nou n50
25450 L’Albi (Lleida)